Loodgieterswerk

Loodgieterswerk is een ruim omvattend specialistisch beroep. Het omvat verwarmingssystemen, zoals CV-ketels en warmwaterboilers, die hun energie krijgen via het gas, elektra, warmtepomp, wind en zon. De opgewekte energie wordt doorgegeven aan de radiator, de convector, vloerverwarming, maar zorgt ook voor de koud/ warmwatervoorziening in o.a. de keuken, badkamer en daar waar deze voorziening gewenst is.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

- aanleg en reparatie leidingwerk keuken, badkamer en wc
- aanleg en reperatie afvoer en riolering
- aansluiten radiatoren

Verwarmingssystemen & CV-Ketels

Wij doen onderhoud en aanleg van verwarmingssystemen zoals radiatoren, convectoren, vloerverwarming. Is uw cv-ketel aan vervanging toe, dan zoeken wij samen met u de voor u meest geschikte cv-ketel uit van gerenommeerde merken, zoals Intergas, Remeha, Atag en Vaillant.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

- Het installeren en onderhouden van CV-ketels en verwarmingssystemen
- Het koppelen van de CV-ketel met de geplaatste radiatoren
- Het op elkaar afstemmen van de CV-ketel met de geplaatste radiatoren voor een zo efficiente mogelijke instelling en werking

Sanitair & keukens

Wilt u uw badkamer en/of uw toilet gaan verbouwen, ook dan kunnen wij u daarbij van dienst zijn. Er is keuze genoeg uit ligbad, zitbad, douchecabine, inloopdouche, closet, bidet, wastafels, fonteintjes, kranen enz. Wij adviseren u wat mogelijk is, u beslist en wij installeren het voor u, inclusief betegelen.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

- Het plaatsen van douche, bad, closet, bidet, wastafels enz.
- Het aansluiten van kranen voor douche, bad, closet, bidet, wastafels enz.
- Het aansluiten van de afvoeren op het riool

- Tegelwerk

Keukensinstallaties

Ook hier installeren wij voor u keukenkranen, vaatwasser, wasmachine, warmwaterboiler en het aansluiten op het riool.

Samen kijken we hoe wij uw wensen op een professionele en betrouwbare kunnen realiseren. Maak vrijblijvend een afspraak voor een professioneel en betrouwbaar advies.